Contact

DIRECTMAILING.NL
Directmailing.nl is onderdeel van Okay Color offset en digitaal druk in Alphen aan den Rijn en MINC direct marketing en fulfilment in Mijdrecht. Directmailing.nl is gericht op het (online) aanbieden van DM gerelateerde producten. MINC en Okay Color versterken elkaar door het aanbieden van complementaire disciplines op het gebied van DM.
De mensen achter Directmailing.nl hebben allemaal één ding gemeen: passie voor wat zij mogen doen! Inlevingsvermogen, flexibiliteit, maar bovenal klant- en servicegerichtheid.

BENIEUWD NAAR ONZE DIRECT MAIL?
Het aanvragen van samples en voorbeelden is gratis en geheel vrijblijvend! De levertijd binnen Nederland is circa 5 werkdagen. Wij sturen u graag enkele creatieve voorbeelden op. Wilt u hierbij aangeven naar welke specifieke mailing uw voorkeur uitgaat? Dit kunt u invullen bij ‘Aanvullende gegeven/opmerkingen’.

VRAGEN:
Heeft u een vraag aan Directmailing.nl? Dan kunt u bellen met 0031 (0)297 230 317. Wij helpen u graag. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. Uiteraard kunt u ook een e-mail sturen naar info@directmailing.nl.
Uiteraard kunt u ook al uw overige vragen met betrekking tot creatieve Direct Mailings hier stellen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

Contact
Hoofdkantoor Benelux
Rendementsweg 6
3641 SK MIJDRECHT
Nederland

Servicenummer
+31 (0)297 230 317
info@directmailing.nl